Blev inte som jag tänkt mig.

Precis kommit hem från konsultationen. Är så glad. Kan inte sluta le. Den 9 juni, japp! Då blir det operation!
 
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig dock. Det visar sig att eftersom jag tidigare i livet blivit opererad på grund av reflux så går det inte att göra en gastric sleeve. Eller går gör det ju men då får jag leva resten av livet med halsbränna och det vill jag verkligen inte. Minns hur jävligt det var innan reflux operationen. Så gastric bypass är metoden som gäller. Kirurgen förklarade att mina farhågor gällande vitaminbristen vid en gbp även kan inträffa vid en sleeve. Båda metoderna kräver att man sköter om sig vad gäller kost och vitaminer. Sen har vi ju det här med tarmvred (ouch). Ok, står ut med det om den kommer. Operation ska jag göra. Jag har bestämt mig! Hellre en operation än för tidig död, förstörd och utsliten kropp på grund av övervikt. Hellre leva och inte vara hungrig jämt och ständigt på grund av rädslan för att gå upp för mycket i vikt. Hellre leva utan en massa jävla konstiga dieter som kostar pengar och är så jäkla enformiga och dyra så man ger upptillslut. Hellre leva med motion för att det är kul istället för att träna ihjäl sig till överdrift för rädslan att gå upp för mycket i vikt. Jag vill kunna äta allt utan att känna hunger. Jag älskar att träna. Jag vill kunna träna utan att få ont i knän, fötter och höfter.
 
Jag har ingen jättestor övervikt. Men fetma och ett BMI på 33. Samt 85,2 kilo till mina 159 cm. Att jag inte är större beror på att jag haft jävligt mycket karaktär hela livet. Hade jag inte haft karaktär så skulle jag nog vägt över hundra kilo.
Så den som kommer och påstår att jag inte har karaktär ska enbart hålla tyst! Hm, så det så! Men nu orkar jag inte längre! Jag vill njuta av livet!
 
 
BMI - cftk - diet - fötter - gastric bypass - gastric sleeve - hunger - höfter - karaktär - kirurgen - knä - leva - motion - operation - reflux - övervikt