Äntligen hamnat under 70 kilo

Hej
Längesedan jag skrev något nu. Kan till mitt försvar säga att min dator gick sönder och att skriva via mobilen fungerar inte. Försöker gång på gång att logga in på sidan med mobilen men nej, det fungerar inte.
 
Sitter vid en dator nu och passar på att uppdatera lite.
 
Har äntligen hamnat under 70 kilo , har som jag tidigare sagt ingen våg. Men åkte in akut härom veckan med hemska magsmärtor. Gallan som spökade. Gallblåsan är nu bortopererad. Passade på att väga mig på sjukhuset. Vägde 69, 9 kilo, jihooooo!!!! Tjugo år sedan jag vägt under 70 kilo. Målet är 60 kilo.
 
Jag har mått bra förutom lite dumpningar här och där. Ofta självförvållat. Gallan har jag haft problem med sedan ungdomen, så kan inte direkt säga att det berott på min Gastric ByPass.
 
Har mina tjockisdagar då jag ser mig själv stor som ett hus. Tänker efter och kommer fram till att. Hm... Vänta nu. Du har ju faktiskt gått ner 16 kilo. Du kan alltså omöjligt vara lika stor som förut. Det hjälper.
 
Sedan sist har jag alltså börjat arbeta dagtid vilket har lett till annat jobberbjudande. Och jag har träffat en man. I 6 månader har vi hängt ihop.
 
Jag fortsätter min resa och önskar alla andra en fortsatt bra resa genom livet.
 
Ha en glad midsommar!
gallan - gastric bypass